Kapitola 9 – Pán vrcholu

 

Kapitola 9 – Bai Zhan – pán vrcholu

Jeskyně Ling Xi byla labyrint, s tisíci křižovatkami, stejně jako její vstup vedl do světa z mimozemského vesmíru. Nebyl ani vítr, ani měsíc, přesto bylo chladno a ticho. S bílými kameny jako mraky a zelenými kameny jako nefrit společně vytvořili mnoho úžasných, ale přírodních kamenných postelí. Ve středu byla kaluž čisté vody jako zrcadlo, odrážející jiný svět.

Jedinou věcí, která ztroskotala na kráse, bylo to, že nějaký starší, který se zde dříve kultivoval, nevěděl, že si má tohoto veřejného zařízení vážit. Stěny jeskyně byly pokryty nesčetnými ranami a rýhami vytvořenými jak čepelemi, tak meči. Kamenné zdi byly postříkány šplíchanci zaschlé krve, které již začernaly.

Byla to jen jedna jeskyně z mnoha. A ačkoli to vypadalo trochu jako scéna vraždy, Shen Qing Qiu byl velmi spokojený a neměl v úmyslu hledat jiné místo. Posadil se na kamennou postel a začal kultivovat, přičemž pečlivě sledoval metody, které si zapamatoval z příruček.

Potom, jako by nebesa nechtěla, aby zkusil poctivě vydělávat B-body, uslyšel podivný zvuk.

Lapal po dechu.

Někdo tady pracně maloval.

Zároveň cítil výbuch téměř nekontrolovatelné duchovní energie.

V pořádku. Shen Qing Qiu věděl, co se stalo.

Jeskyně Ling Xi byla obrovská. Samozřejmě by nebyl jediným člověkem, který by zde požádal o soukromí. Kultivoval se tu i někdo jiný… A vstoupil aktuálně v kritickém okamžiku do odchylky qi.

Já! Tady! Jen! Chtěl! Kultivovat! V! Ústraní! A! Zvýšit! Bojovou! Úroveň! To je! Vše! To se nemůže stát! Toto! To! Ne!

Shen Qing Qiu rychle otevřel oči a rozhodl zjistit, co se děje. Následoval ten zvuk a vlny duchovní energie a procházel různými křižovatkami. Otřesy byly čím dál tím větší.

Nakonec dorazil do jiné jeskyně. Jakmile vstoupil, spatřil postavu oděnou v bílém, odvrácenou od něj. Dlouhý meč byl zabodnut do skály až po rukojeť.

Blesky meče létaly do všech stran, bez jakéhokoli rozkazu nebo vzoru. Díky krvavým skvrnám ten člověk v bílém vypadal jako oběť, ale díky jeho pohybům vypadal jako šílený vrah.

Odchylka qi této osoby byla docela děsivá!

Shen Qing Qiu přemýšlel: s jeho polovičními znalostmi, pokud by šlo o uklidnění duchovního oběhu této osoby, bylo těžké říci, zda to bude s větší pravděpodobností pomoc, nebo způsobí další škody. Tehdy ten meč zahlédl.

S duchovní energií svého pána, která je nyní mimo kontrolu se meč nepřetržitě třásl, táhl se volný kousek po kousku, to vše za vydávání pronikavého křiku. Stříbrné světlo stékalo po rukojeti s rytými zaklínadly a spárovanými ozdobami fénixe, které proudily bez přestávky.

Shen Qing Qiuovi stačil jediný pohled, aby poznal, o jaký meč se jedná, čí ten meč je.

Kurva!

Ze všech lidí se musel setkat s tímto chlápkem!

Pokud předtím chtěl ještě pomoci, teď chtěl jen uprchnout kvůli svému životu. Ale už bylo příliš pozdě. Osoba v bílém otočila hlavu, protože si všimla jeho přítomnosti!

Shen Qing Qiu neměl náladu chválit: „Jaký krásný muž!“ Bez ohledu na to, jak krásný je ten muž, kdyby na vás zíral rudýma očima a vypouklými žilkami, vyškrábal byste se asi na kolena, dobře!

Běžel švihnutím rukávů, ale muž plácl po kamenné zdi a vyslal na něj kusy suti. Dlouhý meč, konečně vystřelil z popraskané skály, nesl se vzduchem, aby se zastavil před očima Shen Qing Qiua a zablokoval mu cestu. Sotva dokázal včas zabrzdit. Kdyby běžel trochu rychleji, meč by ho sťal. V příštím okamžiku ho do bílé oblečený muž bez rozumu dohnal

Shen Qing Qiu věděl, že je příliš pozdě na to, aby běžel a mohl tak bojovat jen o svůj život. Čerpal duchovní energii do své pravé ruky. Když měl nabito udeřil do hrudi toho druhého muže.

Pokud by tato osoba skutečně byla tím, jak ho pověsti malovaly, s bojovou zdatností na stejné úrovni jako hrdina, zásah by byl zatraceně zbytečný. Nejen zatraceně zbytečný, ale mohlo by to dokonce odhodit vzduchem Shen Qing Qiu o 10 metrů zpět. Vykašlal z huby čerstvou krev nebo tak něco.

Nebylo to však k ničemu a ten, kdo ho odrazil zpět, zatímco vykašlal krev, nebyl Shen Qing Qiu, ale druhá strana!

V tu chvíli při pohledu na osobu Shen Qing Qiu zvedl pravou ruku, kterou srazil na zem. Myslel si, při tom, že i bez toho, aby se choval skvěle, je prostě úžasný!

Po pravdě řečeno, i když ti, kteří vstoupili do odchylky qi, byli děsiví, když byli šílení, byli také velmi křehcí. Jediný šťastný úder, podporovaný jediným vláknem, by je mohl úplně rozdrtit.

Shen Qing Qiu s rozporuplným výrazem sledoval, jak ten člověk s bolestí poklekl a napjatě vstal, jen aby se zhroutil zpět na jedno koleno. Nakonec si povzdechl, přiblížil se a položil ruku na záda druhého.

„Nejprve to řeknu.“ Shen Qing Qiu se nezajímal o to, zda mu ten druhý může rozumět. Řekl to spíš pro sebe: „Pokud tě teď nezachráním, bude pozdě. Nejsem obeznámen s tím, jak to funguje, takže pokud… ach, každopádně se budu snažit ze všech sil, takže mě neobviňujte. “

Poté, kdo ví, jak dlouho, Shen Qing Qiu cítil, jak se duchovní oběh toho druhého postupně vyrovnal a vrátil se do normálu. Pomalu se přestal znepokojovat a stáhl dlaň. Zbývalo se jen modlit, aby jeho fackovací a zoufalý pokus o pomoc nepoškodil kultivaci toho druhého.

Ten, kterého se magicky podařilo zachránit, zůstal jen se skloněnou hlavou, stále ještě nebyl při vědomí.

Abych byl upřímný, Shen Qing Qiu již uhodl totožnost této osoby, ale oznámení systému poskytlo absolutní potvrzení.

Gratulujeme! Oznámení systému: Scéna „Smrt Liu Qing Qeho“ byla změněna, hodnocení padoucha a nenávisti padoucha Shen Qing Qiu se snížilo, +200 B-bodů!

Podle očekávání.

To byl jeho mladší bratr ze stejné sekty. Také hlupák podvedený původním Shen Qing Qiu.

Mistr vrcholu Bai Zhan hor Cang Qiong, Liu Qing Ge.

Liu Qing Ge, byla postava, která ztělesňovala úžasnost.

Dvanáct vrcholů hory Cang Qiong mělo každý svou vlastní dlouhou historii a charakteristické rysy. Například vedoucí vrcholu Qiong Ding Peak koordinoval celkový obraz a dohlížel na celou skupinu.

Vrchol Qing Jing Shen Qing Qiu byl oblíbeným mezi vědci a mladými umělci.

Vrchol Wan Jian se svým dokonalým prostředím od nepaměti vytrénoval legie mistrů šermířů.

Název vrcholu Ku Xing mluvil sám za sebe, i kdybyste bili Shen Qing Qiu, nechtěl by tam jít.

Vrchol Xian Shu byl úpadkovou existencí. Je to proto, že tento poslední vrchol přijímal pouze ženské učedníky s přísnými standardy pro atraktivitu jejich žáků, a tak byl až po okraj naplněn krásnými dívkami. Nechyběla žádná shovívavost, pikantní fanouškovská díla, masově kvetoucí, vše napsané zvrácenými 3 čtenáři. Z nich byl „Tyrannical Xian Shu Fell In Love With Me, My Days Sleeping Around in Xian Shu Peak obzvláště výjimečný, plný psaní na úrovni základní školy a erotických scén bez spodního řádku Jejich oběh a dopad byly obrovské, do té míry, že by neztratily původní dílo.

Ale ze všech vrcholů ten, který mladí milovali nejvíce, nejvíce ho ctili, byli nejdivočejší při vstupu, byl rozhodně vrchol Liu Qing Geho vrchol Bai Zhan!

Jednalo se o nejbojovnější větev z vrcholů hory Cang Qiong, stejně jako větev s největšími bojovými schopnostmi.

Z po sobě jdoucích generací špičkových mistrů Bai Zhan byl každý z nich mistrem meče světové úrovně, vítězem bezpočtu bitev, neporaženou legendou. Jak horkokrevný tak pořádný!

Mužští čtenáři vždy horlivě obdivují silné; i když se Liu Qing Ge nikdy veřejně neukázal, nechyběli mu fanoušci a Shen Yuan byl ním obzvláště fascinován. Liu Qing Ge byl ve svém vzhledu ostře vypadající mužný muž, silný a velkolepý. Válečný bůh, tak je to řečeno správně!

Shen Qing Qiu se podíval dolů na ten obličej, krásný jako krásná žena, a jeho sny se roztříštily a zemřely. Fantazie, které vždy o něm měl, byly zničeny.

Nepřemožitelný pán vrcholu Bai Zhan, co je s tímto úplným nesouladem, to byla zjevně tvář mladého mistra, který aranžoval květiny a trhal vrby!

S tímto vzhledem jste úplně propadl hlavám té vaší fanouškovské základny milující výkon!

Ale přemýšlet o tom, to dávalo smysl. Liu Qing Ge byl starší bratr skutečné ženské hlavní role číslo jedna, jedinečné krásky Liu Ming Yan. Jako manželka hlavního hrdiny musela být její podstata naprosto prvotřídní. Věděl o ní, že má tak silné geny!

V bitvě neporazitelný, arogantní s atraktivní tváří. Vedle Bing He byla druhá taková postava zbytečná. Není divu, že ho Letadlo „Velmistra“ zabilo tak brzy.

Ne hrdina, přesto si troufáš mít takové vlastnosti? Během několika vteřin budeš buď výjimečným krmivem pro děla, nebo jen mrtvý!

Tehdy o tom neuvažoval, ale když na to teď pomyslel, mělo by odstranění této osoby vliv na body spokojenosti Luo Bing Heho?

O Liu Qing Geovi bylo známo několik podrobností, ale hrál velmi důležitou roli. Ukázat hloubku mizernosti Shen Qing Qiu.

Přestože pár Liu-Shen byli sektovými sourozenci, nevycházeli spolu.

To byl důvod, proč se Shen Qing Qiu pokusil před tím uprchnout. Už nebyl schopen normálně vidět, uvrhnout jednoho z nich do odchylky qi, bylo požádat ho, aby buď pronásledoval a zabil Shen Qing Qiu, nebo jako v původním díle nechal Shen Qing Qiu způsobit jeho smrt.

Ačkoli nikdo nevěděl, proč jejich nenávist byla tak hluboká, původní Shen Qing Qiu byl vrahem Liu Qing Ge. To byla jistá skutečnost. Tento odhalený incident byl (jednou z) věcí označujících začátek pádu Shen Qing Qiu. Linie, kterou použili, když odsuzovali Shen Qing Qiu, byla: „Využil otevření během kultivace, zasáhl ho a způsobil mu smrt“. Takže bylo pravděpodobné, udělat svůj tah.

Shen Qing Qiu zabil jedinou rodinu hlavní ženy, takže Luo Bing He se samozřejmě pomstil za svou ženu. Hodnocení nenávisti Shen Qing Qiu bylo opravdu mimořádné!

Zatímco se tam Shen Qing Qiu obával o svou budoucnost, Liu Qing Ge dokončil vykašlávání krve a nakonec se probral.

Jakmile otevřel oči, uviděl Shen Qing Qiu sedět před ním se znuděným výrazem a dívat se upřeně bez pohnutí dolů na něj. Rozhodně nevypadal jako někdo s dobrými úmysly. Vyděšeně prudce sebou trhl, aby se pokusil bránit. Pohyb otřásl jeho těžce zraněnými vnitřními orgány a uvrhl jeho cirkulaci qi do ještě většího chaosu. Vystříkla další sprška krve.

Shen Qing Qiu chladně řekl: „Mladší bratře, reguluj svou qi, nebuď tak rozrušený. Jsi mistr vrcholu Bai Zhan, jak jsi se mohl stát tak ubohým? Tady! Otři se. “ Podal mu kapesník.

Liu Qing Ge vykašlal krev a řekl: „Shene… Co to sakra teď plánuješ…“

Když Shen Qing Qiu viděl, jak moc trpí, lehce ho poplácal po zádech.

Liu Qing Ge si původně myslel, že mu ten druhý chce ublížit, ale bezmocně se mu vyhýbal. Teprve poté, co se ho dlaň dotkla, ucítil, jak jeho tělem proniká a proudí jasný a stálý proud duchovní energie, který mu pomáhá uklidnit oběh.

Liu Qing Ge byl více zděšený, než by byl, kdyby ho Shen Qing Qiu bodl. Koneckonců, byl zvyklý na odpor.

Shen Qing Qiu dál poklepal na záda a vážně řekl: „Liu můj mladší, abych pravdu řekl, tvůj starší byl v poslední době v ústraní a uvědomil si mnoho věcí. Když tě vidím u dveří smrti, jak slábnoucí květina, ehm, umírá tak mladá, přineslo mi to spoustu vzpomínek. Tvůj starší bratr se hluboce stydí a je plný lítosti. “

Zdálo se, že Liu Qing Ge ještě více vyvrhl krve.

Shen Qing Qiu taktně vyjádřil svou dobrou vůli. „A co ty a já, necháme tady za sebou naše neshody a budeme postupovat ruku v ruce jako dvojice příkladných sourozenců sekty, plní náklonnosti mezi ostatními členy?“ Co si o tom myslíš, mladší bratře? “

Říci to na rovinu bylo trochu hanebné, ale protože nezabil Liu Qing Ge, změnil scénu a její zlou karmu, proč nedojít celou cestu a jednoduše vybudovat dobrý vztah? Možná by se mistr Liu mohl stát jeho zálohou?!

Pleť Liu Qing Ge byla neobvykle špatná. Chvíli se díval Shen Qing Qiu do očí, pak jako by konečně dosáhl hranic své tolerance a řekl: „Ty, jdi dál.“

Shen Qing Qiu vyjádřil své porozumění.

Vždyť se nakonec tak dlouho nenáviděli. Dobré pocity nemohly být získány v tak krátkém čase; nemohl moc spěchat, musel to brát vše pomalu.

Přikývl a šel, jak se zeptal, mával za sebou, aniž by se ohlédl, když kráčel. „Pokud během tréninku narazíš na další potíže, není třeba se stydět. Můžeš zavolat mistra o pomoc. Protože jsme si tak blízcí, měli bychom se o sebe starat. “

Liu Qing Ge vypadal, jako by znovu vykašlal krev, kdyby Shen Qing Qiu už dále mluvil. Jeho pohled byl děsivý.

Shen Qing Qiu moudře zavřel ústa a „odešel dál.“ Liu Qing Ge zůstal sám a bolestivě vykašlal další kapku krve.

Vždycky byli v rozepři. Od chvíle, kdy byl mladý, Liu Qing Ge nikdy nemohl vystát Shen Qing Qiua. Obě strany sebou navzájem hluboce pohrdaly.

Tento typ vitriolu nebyl typem, který byste viděli, když agresivní, ale šťastný pár bojoval a hádal se. Byl to typ, kdy obě strany vyslechnout jedinou větu, aniž by se vrhly do násilí, až do té míry, že se každý pokusil druhého zabít. Skutečnost, že ho Shen Qing Qiu nekopl, když byl dole, už byla nemyslitelná, ale dokonce mu pomoci nebo zachránit ho?!

Ale skutečnost byla přímo před ním. Tvář Liu Qing Ge se nemohla přinutit otočit.

Vzpomněl si až v okamžiku, kdy ztratil kontrolu. Ale teď byl jeho duchovní oběh hladký; během svého šílenství to nemohl sám napravit. Musela existovat pomoc zvenčí.

Je možné, že mu skutečně pomohl Shen Qing Qiu?

Už jen pomyšlení na tuto možnost naplnilo Liu Qing Ge odporem. Raději by zemřel.