Kapitola 14 – Vulgární situace / Nevhodná situace

 

Kapitola 14 – Vulgární situace / Nevhodná situace

Shen Qingqiu se konečně po dlouhém spánku probudil, více mrtvý než živý.

Otevřel oči a uviděl známé bílé, křiklavé závěsy nad hlavou. Věděl, že je na vrcholu Qing Jing ve svém klidném a útulném sídle.

Zhluboka se nadechl. Chtěl se protáhnout, když si náhle uvědomil, že se dveře otevřely, a někdo vstoupil.

Ming Fan držel podnos v obou rukou. Když ho viděl vzhůru, hodil podnos na stůl a začal řvát.

„Mistr je konečně vzhůru!“

Venku stál ještě další člověk. Luo Bing He stál u vchodu, jako by chtěl vejít, ale váhal.

Ming Fan chvíli váhal, pak namočil velký kousek prostěradla, než se otočil, pokáral Luo Bing Heho: „Proč tu pořád stojíš? Copak nevíš, že když tě mistr uvidí, rozčilí se?“ Pak řekl Shen Qing Qiovi, „Já nevím, co s tím chlapem je; trval na tom, že tady bude čekat, jako klacek nebo tak něco, a to i poté, co jsem mu přikázal, ať odejde!“

Shen Qing Qiu mávl rukou: „Bez ohledu na to. Nech ho.“

Ming Fan řekl: „Já, já půjdu za strýčky Liu, Zhangmena a Mu! Řekli mi, ať jim to ihned řeknu, až se probudíte!“ Poté, co to řekl, s chrochtáním vstal a vyběhl ven.

Vypadá to, že spal velmi dlouho… Yue Qing Yuan se už vrátil. Pokud jde o „Strýce Mu,“ musí to být z vrcholu Qian Cao Mu Qing Fang. Vrchol Qian Cao se specializoval na léky a byl zběhlý v medicínském umění, takže to, že tu byl, bylo nutností.

Luo Bing He ho nechal projít. Dokonce, i když viděl, že Ming Fan odešel, stejně neopustil své místo. Zíral jen upřeně do místnosti po celou dobu pěsti pevně sevřené.

Shen Qing Qiu se pomalu posadil a řekl: „Chceš mi něco říct? Tak pojď dál.“

Luo Bing He poslechl a vstoupil do místnosti, pak náhle s nárazem, padl před postelí na kolena.

Shen Qing Qiu: „…!!!“

Počkej chvíli, Systéme? Co se děje? Všechno, co jsem dělal, bylo, že jsem chvíli spal. Jak se věci staly takové po mém probuzení? Jak dlouho jsem spal? Je to už deset let v budoucnosti?

Klečící Luo Bing He zvedl hlavu a upřel na něj vroucí pohled plný viny. „Mistře, prosím, odpusť tomuto žákovi pošetilost a nevědomost.“

Bláznovství a nevědomost, bez ohledu na to, koho popisujete těmito slovy, můžete jimi popsat Luo Bing He?

„Původně jsem vždy dojem, že se o mne mistr vůbec nestará. Až po třetím zápase jsem pochopil, kolik úsilí mistr vynaložil.“

Shen Qing Qiu: Ne ne ne, tvůj původní mistr se o tebe opravdu nestaral. Vážně si přál, abys zemřel, opravdu… i když, přesně to je mé úsilí, které jsi pochopil? Řekni to nahlas: Já sám jsem velmi zvědavý!

Ale Luo Bing He nepokračoval v projevu na toto téma, a jen vážně řekl: „Od tohoto dne, bude tento žák určitě plnit svou povinnost a bude sloužit mistrovi z celého svého srdce. Bude poslouchat pouze mistrovi vážené příkazy!“

Shen Qing Qiu se na něj podíval s komplikovaným výrazem.

Všechno to špatné zacházení a týrání z minulosti bylo úplně zapomenuté, jen proto, že ho jednou zachránil? Jistě tato laskavost byla příliš snadné farmaření?

Samozřejmě, že nebyl schopen pochopit průběh Bing Heových myšlenek v té době, s jeho stovky a tisíci zvraty.

Shen Qing Qiu chvíli mlčel a pak řekl: „Pokud tomu rozumíš. Za prvé, proč nevstaneš.“

I když tomu ani v nejmenším nerozuměl. Bing He, co přesně sis uvědomil?

Pozoroval Luo Bing Heho, jak pomalu vstává, ale přesto stále není ochoten odejít. Místo toho se zdál být stydlivým, jako by chtěl něco říci. Shen Qing Qiu se zeptal: „Máš ještě něco jiného?“

Luo Bing He řekl: „Mistr spal mnoho dní a právě se probudil. Zajímalo by mě, jestli máte chuť k jídlu?“

Ve skutečnosti, přísně vzato, Shen Qing Qiu se dlouho omezoval na inedii. I kdyby nejedl, byl by v pořádku. Ale nebyl schopen odolat své povaze touhy po dobrém jídle. Jakmile se uslyšel, že by mohl jíst, oči mu zezelenaly touhou: „Docela dost. Velmi dobře.“

Luo Bing He okamžitě běžel do kuchyně. Každých pár hodin za posledních pár dní předělával porci congee, a teď by to konečně mohlo být využito. Poté, co přinesl congee, stále ještě horké, ke stolu, Luo Bing He pomohl Shen Qing Qiu posadit se na postel. Byl tak starostlivý, že něčí vlasy vstaly na hlavě. Chtěl Shen Qing Qiu sám nakrmit. Shen Qing Qiovo předloktí vylétlo s malou husí kůží. Snědl několik soust pomocí lžičky sám, a viděl, že Luo Bing He stále stojí u jeho lůžka, tiše ho pozoruje.

Shen Qing Qiu chvíli přemýšlel, pak se náhle probral a rezervovaně řekl několik slov chvály: „Je to docela dobré.“

Nebylo to moc dobré. Už podle jména bylo zřejmé, že větev vrcholu Qing Jin, inklinovala svěžím a lehkým směrem. A dokonce i styl jejich kuchařů se řídil tímto principem. Poté, co tak dlouho jedl Shen Qing Qiu jejich jídla, přišla mu v ústech dost nevýrazná na to, aby snědl i kuře. A přesto, že miska v jeho ruce byla plná congee, nejspíš to bylo jen otázkou ingrediencí a techniky, ve srovnání s vodnatou a nevýživnou congee, kterou měl v minulosti, tato byla na úplně jiné úrovni. Sněhově bílá rýže, jemně nasekaná jarní cibulka, lahodné vepřové mleté maso a rozdrcený zázvor přidaný ve správném množství. Vše mělo správnou teplotu!

Bylo to příliš dlouho. Shen Qing Qiu téměř nesmyslně plakal.

Když Luo Bing He zaslechl, jak ho chválí, okamžitě se mu rozzářily oči a řekl: „Jestli se to mistrovi líbí, budu mu vařit různou kaši každý den?“

Shen Qing Qiu se začal na místě dusit.

Luo Bing He spěchal, aby ho poplácal po zádech. Shen Qing Qiu lehce mávl rukou a prohlásil, že je vše v pořádku.

Trochu ho to jen šokovalo.

Vynikající kuchařské dovednosti Luo Bing He byly jeho zbraní zabíjejícími dámy. Nikdy by si nemyslel, že bude mít tuto vzácnou čest, sníst to, co jedlo jen pár klíčových členů harému v původním díle: „Luo Bing He ne Ryouri.“

Ještě šokující byl ten řádek ah, ten řádek. Tento řádek: „Udělám (to pro vás) každý den různou kaši“. Nebyl tím, koho Luo Bing He přemlouval, několik zkažených mladých dam, aby dobrovolně a s extází vstoupily do harému?

Jíst, co chcete, je fajn, ale říkat, co chcete, není!

Když Luo Bing He viděl, že podivný výraz Shen Qing Qiu, byl trochu znepokojený a zeptal se: „Mistrovi se to nelíbí?“

Udělal jsi mi jídlo zdarma; komu by se to nelíbilo. Je to idiot. Shen Qing Qiu přátelsky řekl: „Moc se mi to líbí. Od dnešního dne to nechám na tobě. “

Nakonec nemusel pokračovat v jídle toho vodnatého a hubeného jídla. Pod vedením skvělého vrcholu Qing Jing pravděpodobně nemohli otevřít ani jídelnu!

Po schválení Luo Bing He znovu rozkvetl jako jarní květ. Shen Qing Qiu sledoval jeho vzhled a aniž by věděl proč, ruka ho náhle svěděla a chtěla tu hlavu znovu pohladit. Je možné, že Bing Heova hlava měla speciální magnetické pole? Jinak proč nemohl ovládnout svou ruku?

Poté, co se šťastně rozzářil, Luo Bing He odešel (vrátil svou dobrou vůli tím, že ho použil k těžké práci), Shen Qing Qiu zaklepal na Systém.

„Je scénář v Nekonečné propasti nevyhnutelný?“

Systém: Pokud Luo Bing He zmešká scénář „Nekonečná propast“, spokojenost bodů – 10 000.

Když Shen Qing Qiu uslyšel toto číslo, ze zvyku zvracel fontánu krve. Po zvracení si otřel ústa. Zvracel často a tak si na to zvykl.

Bylo to velmi logické. Pokud by Luo Bing He nebyl shozen do Nekonečné propasti, nebyl by schopen aktivovat svůj zlatý prst. Pokud by hlavní hrdina nemohl být přemožen, kde byla spokojenost?

Scénář Nekonečné propasti byl proto nevyhnutelný. A protože byl poražený v tomto románě číslo jedna, mizerný darebák číslo jedna, muselo mu provedení tohoto slavného úkolu, přirozeně, naprosto nevyhnutelně padnout.

Nechtěl se vzdát, požádal o další chvíli a skončil s povzdechem. Stále se nedokázal úplně vzdát. Luo Bing He, který byl v současné době jako malé slunce, měl padnout a stát se tím pochmurným, chladnokrevným démonem. Ani transmigrátor jako on, který by měl mít přístup k podvodům, nedokázal tuto realitu změnit.

Byl označen za muže, který srazil hrdinu do Nekonečné propasti a ovlivnil jeho legendární cestu!

Výhled této práce byl opravdu hrozný.

Pokud by to neudělal, jeho body spokojenosti by byly odečteny o 10 000; nemohl by být důkladněji mrtvý.

Pokud by to udělal, po aktivaci svého zlatého prstu by ho Luo Bing He rozhodně nepustil.

Dokonce i výhody v normální době byly špatné, museli pilně pracovat, zatímco byli málo placeni… co přesně to bylo!

Luo Bing He nebyl dlouho pryč, když jej přišlo navštívit několik jeho sourozenců ze sekty.

Shen Qing Qiu ležel na posteli, četl román, který skrýval uvnitř textu o taoismu. Když viděl Yue Qing Yuan vstoupit, zavřel knihu, aniž by vynechal chvíli, kdy román zastrčil dovnitř, s obálkou textu taoismu hrdě vystavenou. Chtěl sjet z postele, ale Yue Qing Yuan spěchal, aby ho zastavil. „Nehýbej se.“ Neměl bys ještě opouštět postel. Prostě lež. “ Obrátil se k Mu Qing Fangovi, který stál za ním. „Mladší Mu, pojď se ještě jednou na něj podívat.“

V době, kdy byl v bezvědomí, ho už jednou Qing Fang prohlédl a léčil jej. Tentokrát to bylo pravděpodobně pro další diagnózu. Shen Qing Qiu natáhl zápěstí a zdvořile řekl: „Trápím mladšího Mu.“

Mu Qing Fang krátce překvapen přikývl, sedl si u postele a položil prsty na puls Shen Qing Qia. S jeho lékařskými znalosti mistra vrcholu Qian Cao, bez ohledu na to, jak složitý případ byl, potřeboval jen okamžik na zjištění stavu a předepsání léku. Ale svědomitě zůstal ještě nějakou dobu, než konečně odstranil prsty se slavnostním výrazem.

Yue Qing Yuan řekl: „Jak to jde?“

Shen Qing Qiu, jako zaujatá osoba, neprojevil žádnou zvědavost. „Takže, může být tento jed vyléčen, nebo ne?“

Liou Qing Ge si upravil rukávy, posadil se vedle stolu a podotkl. „Jed se jmenuje „Bez léku“, ne?“

Shen Qing Qiu si povzdechl a řekl: „Pak by mi mladší Mu mohl říct, kolik let mi zbývá? Kolik měsíců? Nebo kolik dní?“

Mu Qing Fang zavrtěl hlavou a řekl: „I když je to bez léku, může to být potlačeno.“

Jeho hlas byl vyrovnaný, ani tichý, ani hlasitý, ale Shen Qing Qiu měl pocit, že vyhrál jackpot.

Na tento jed, i když se jmenoval „Bez léku“, ve skutečnosti existoval lék.

Protože v původním díle, na konferenci Aliance nesmrtelných v jejím závěru, byl tímto vzácným jedem zasažen i milý a půvabný malý mladší z jiné sekty.

Důležité bylo, že to byla žena hlavního hrdiny.

Už jste někdy viděli hřebčí román, kde muž hlavní hrdina nechal svou vlastní ženu smrtelně otrávit?

Kdyby to tak bylo, pak by byl podřadný hřebčí román hlavního hrdiny!

A to by bylo na hovno selhání hřebčího románu!

Lék byl velmi jednoduchý! Podívejme se na vývoj původní práce.

Protože zápletka byla nevyhnutelná, aby zachránila hlavního hrdinu, mladší Wanyue byla zasažena démonovým nečestným trikem a její tělo se nakazilo jedem. Luo Bing He měl pocit, že má nezpochybnitelnou povinnost, a proto se ujal břemene hledání léku pro mladší Wanyue.

Prostě se stalo, že hluboko v horách, kde se konala konference Nesmrtelné aliance, rostl trs, tisíc rok staré květiny. Omlouvám se, přesně si to nepamatuji, co to bylo za jméno, co-květina nebo co-tráva. Shen Qing Qiu už jméno zapomněl, protože počet mýtických květin v Hrdé nesmrtelné cestě démonů se počítal na stovky a každý jeden byl nejméně tisíc let starý. Jak si pak, sakra, pamatovat všechny ty jména mýtických trav a stromů. Jak si, sakra, mohl pamatovat všechny ty jména.

Letadlo střílející k obloze, myslíš si, že mýtické květiny jsou jako čínské zelí na prodej. Měl bys nechat mýtickým květinám alespoň trochu důstojnosti, která jim patří, protože jsou vzácné a drahé!

Luo Bing He si myslel, že tato legendární květina bude určitě schopna vyléčit jed v těle mladší Wanyue a vydal obrovské úsilí, aby ji pro ni získal. Jen trhání květiny trvalo tři dny (třicet kapitol). Tři dny cestovali, aby našli květinu, zatímco bojovali s monstry. V té době si díky výměně koketních pohledů vytvořili hluboký cit kamarádství. Mladší Wanyue se díky jedu zhoršilo zdraví, celé její tělo křehké a postrádalo sílu. A Luo Bing He v té chvíli konečně získal květinu. Oba byli nadšeni a spěchali, aby mladší Wanyue snědla květinu syrovou.

Nicméně, bylo to neúčinné! Jed nebyl vyléčen!

Obě jejich srdce zaúpěla. Dívka si pomyslela: „Protože se chystám zemřít, musím za sebou nechat nějaké vzpomínky, aby můj život nebyl marný.

Budu žít jen málo dní, po tom všem, už nebudu potlačovat své city,“ a proto pomocí svého křehkého a slabého těla, povalila Luo Bing He dolů…

Luo Bing He malou chvíli odporoval, ale z důvodu, „udělala to všechno kvůli mně, neměl to srdce odmítnout její poslední přání,“ a tak se vzdal s polovičatou neochotou a souhlasil s ní…

Tak nakonec, jak byl ten jed vlastně vyléčen?

Po papapa* scéně [*znak pro sex] , dívčin jed byl přirozeně vyléčen!

To je směšné? Klišé? Nepravděpodobné? Ale je to potěšující, ne? Směšně potěšující, směšně potěšující hahahaha …

Protože Luo Bing He byl z lidské i démonické krve, správně. A démonská polovina jeho pokrevní linie byla z jejich svatého vládce číslo jedna, z nebeských démonů z dávných dob! Malý, bezvýznamný démonický jed nestačil ani na to, aby se mu zasekl mezi zuby. Luo Bing He ho pohltil a zcela strávil během jejich papapa scény. Mimochodem, dokonce i živiny z mýtické květiny, kterou dívka právě snědla syrovou, byly jím vstřebány. Tak jeho bojové schopnosti opět udělaly velký pokrok, sakra!